Referenca itak.in Referenca stadionshop.si Referenca babysigns.si Referenca zdravje2.si Referenca Mobil servis doo Referenca Jantar.si Referenca Športna tgovina Referenca HI FI journal Referenca APYN Referenca Top-majice.com Magento Referenca Kavaš Miran - spletna stran Referenca Peskokop Kepa Referenca Codeks linija Referenca Katalog vhodnih vrat Alu Remškar Referenca EKOPOOL d.o.o. spletna stran Referenca Biro 3000 d.o.o., poslovne storitve Referenca PHEJTON Referenca Vojko Remškar - prenova spletne strani Referenca Nero Bianco Referenca Birel Slovenija Referenca GALJOT s.p. Referenca Združene igre narodov Izola 2007 Referenca Alliance TV Referenca Turistična kmetija Pri Marku
vsebina senca

Oblikujemo:

  • spletne strani
  • spletne oglase *pasice
  • letake, vizitke, ...

Oblikovanje spletnih strani in marketing

Zunanja podoba spletne strani je prvi stik s potencialno stranko in tudi prvi vtis, ki pa je zelo pomemben, včasih odločujoč. Spletna stran mora zato biti lepa, zanimiva in pregledna, da si jo je mogoče hitro vtisniti v spomin.
Za vas oblikujemo in načrtujemo celotno oglaševanje. Naše spletne strani se ponašajo z unikatnim oblikovanjem. Spletno stran izdelamo kot samostojen projekt in ne uporabljamo vnaprej določenih rešitev.

Upoštevamo pa glavni pravili spletnega oblikovanja:

Vemo, da je težko povedati nekomu, kakšno spletno stran si želite. Celoten izgled spletne strani z barvno shemo in postavitvijo elementov je prvi in odločilen faktor pri ustvarjanju vtisa na obiskovalca, ki prvič obišče spletno stran. Naši spletni oblikovalci aktivno sodelujejo in svetujejo pri izgradnji spletne strani. Skupaj z vami izdelamo izgled strani, ki je pisana na kožo vam in vaši dejavnosti.

Naša načela oblikovanja

Pri oblikovanju pazimo, da so vsi podatki lično in funkcionalno razporejeni, logotip in barve pa izražajo svežino in profesionalnost.

Vizitke oblikujemo posebej za vas; vizitka je vaša najmanjša - vendar najbolj pogosta reklama, ki vas bo zastopala in za vas tudi prodajala.

Naše načelo je, da ne odkrivamo tople vode in se zavedamo, da so se ljudje pred nami veliko naučili. Na podlagi svojih izkušenj in idej ter rešitev v preteklosti, znanjem, napakami ter odzivi ljudi in strank, poskušamo ustvariti novo podobo.

Vedno prisluhnemo svojim strankam, saj menimo, da je sodelovanje prava pot do kvalitetnega zaključka. Dobro opravljeno delo je tisto, kar pušča zadovoljstvo na obeh straneh.

Znanja

Pokrivamo celotni spekter znanj, ki so potrebna za oblikovanje in predstavitev vsebin. Diplomirani inženir grafične tehnike in akademski slikar so le del nazivov, ki potrjujejo našo kvaliteto.


vsebina senca