T&R splet blog o spletnih storitvah. Razgaljamo tehnologijo!

reference spletnih strani
23rd May

Magento praktične dodelave na internetni trgovini za športne navdušence stadionshop.si

stadionshop.si-naslovnicaBlog podjetja T&R splet ponuja veliko zanimivega branja v povezavi z internetnimi trgovinami, še posebej na osnovi Magenta. Tokrat smo se odločili da vam predstavimo primer dobre prakse kako oblikovati naslovnico in kaj vse Magento trgovina ponuja.

Na tem primeru smo predelali kar nekaj stvari, od povezave z računovodstvom s prenosom računov ter izdelkov, implementacija različnih dodelav za bolj pregleden izgled in lažje brskanje po trgovini, naključne razvrstitve izdelkov ipd.

Internetna trgovina stadionshop nudi široko paleto športnih rekvizitov za športne navdušence. Trenutno je poudarek na nogometu, se pa sortiman izdelkov širi tudi na ostala področja. Bistvo trgovine so pregledne slike izdelkov, pravilna uporaba atributov ter preprost, pregleden in uporabniku prijazen izgled. Naslovnica ima dva glavna bannerja in dva drsna področja z bestseller in akcijskimi izdelki. Spodaj pa ponuja še nove izdelke. S tem naslovnica predstavlja tisto pravo izložbo, ki vabi obiskovalca na ogled ostale ponudbe. Upravljalci trgovine negujejo skupnost in navijačem ponujajo poleg klasične internetne prodaje še nekaj več.

Stadionshop.si, trgovina za prave navijače.


2x komentirano na “Magento praktične dodelave na internetni trgovini za športne navdušence stadionshop.si”

  1. Auer optika je napisal:

    Zanimiva stran. Mogoče pa kakj naročimo ;)

  2. Super stvar! je napisal:

    Za vse navdušence športa in teh družabnih športnih iger je to super stran! Sem že iskal neke take dodatke preko ebaya, pa je prišla skodelica zlomljena zaradi transporta,..

Dodaj komentar

You must be logged in to post a comment.